BIRTHDAY GIVEAWAY BY YANA PINK BLOSSOM

Penulis : Aina Zairee Masa : 23:16 Comments : 4 Labels :

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 
Pertama sekali aina nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY !! kepada owner giveaway ni , semoga panjang umur , murah rezeki . Amin , By the way , birthday abg aina pun bulan ni jugak 13/11 iaitu pada hari ini , dan harini juga lah aina join giveaway ni .. wahh !! adakah satu kebetulan ?? muehehe ,
Okay kepada yang berminat nak join tu . clik banner di atas !!! , rugi lah jika anda tidak mahu join , kerana hadiahnya amat menarik . Kalau tak percaya , tengok sendiri :D



thank you for reading

4 comments:

  1. good luck..
    singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    ReplyDelete
  2. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    Birthdays GA by Yana Pink Blosson (30 Nov)
    Mini Lucky Draw GA Xdramaqueen (30Nov)
    GA Kamamimi(23nov)

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    ReplyDelete